+31 6 23 29 83 02 info@budgetcars4u.nl
Selecteer een pagina

“BudgetCars4U is de perfecte partner als u opzoek bent naar een goeie en betrouwbare occasion.”

Per 1 januari 2016 hebben wij onze deuren geopend van onze showroom in Diemen om uw droomauto binnen uw eigen budget te kunnen vinden. In 2017 zijn wij verhuisd naar Almere.  Klik hier voor de nieuwe contactgegevens

WIJ ZOEKEN UW DROOMAUTO

Hebben wij deze auto met uw specifieke wensen niet op voorraad? Dan zoeken wij deze auto voor u zodat u altijd de beste deal hebt en een auto koopt waar u op kan vertrouwen in de toekomst.

EERLIJK IS EERLIJK

Uw auto inruilen?

U kunt bij BudgetCars4u.nl altijd uw auto inruilen maar laat u er wel van bewust zijn dat wij alleen van handelsprijzen uitgaan.

ONZE AUTO’S ZIJN ALTIJD GECHECKT

Dit doen wij meestal direct bij aankoop van onze voorraad en voor de zekerheid laten we onze auto`s altijd keuren zodat alle zichtbare mankementen verholpen zijn voor u met de auto op pad gaat.

ALLE AUTO’S SCHERP GEPRIJSD

Onze auto`s zijn zo scherp geprijsd dat we geen standaard garantie kunnen geven. indien u perse wel garantie wilt kunt u dit extra *inkopen. (Vraag de verkoper naar de voorwaarden hiervoor)

WIJ NEMEN ALTIJD DE TIJD VOOR U

Indien u wilt nemen wij bij BudgetCars4U de tijd voor u om u zo goed mogelijk te adviseren.

KOM NAAR ONS TOE

Wij verwelkomen u graag als klant in onze mooie showroom, de koffie staat niet klaar deze maken wij vers voor U. BudgetCars4U